Reparatii de motoare , transmisii si instalatii hidraulice.

Cuplaje elastice, suporti elastici

Cuplaje elastice pentru aplicatii diverse: Centaflex, Centamax, Dynaflex, Nor-mex, Vulkan, KTR, Jurid, Flender, Reich Kupplingen, Stromag precum si o gama larga de cuplaje dedicate pentru echipamente. Posibilitate de executie de cuplaje la comanda.

Utilaje si echipamente

Asiguram piese de schimb originale pentru Atlas, Hyundai, Kramer, Kubota, Terex, Liebherr, Hitachi, Kobelco, Case, Doosan, Deutz, Cummins, Perkins, ZF, Hamm Bomag, Atlas-Copco, Hatz, Bobcat, Avant, Merlo, Amman, Yanmar, JLG, Genie, Hamm, Komatsu, Terex, Fuchs si multe alte branduri de echipamente pentru constructii. Timp mediu de livrare de piese de schimb: 3 zile de la furnizor european.

Instalatii hidraulice

Asiguram livrare de componente pentru instalatii hidraulice Linde, Bosch-Rexroth, Poclain, Liebherr, Uchida, Kawasaki, Kayaba, Komatsu, Sauer-Danfoss. In principiu, putem repara aproape orice echipament nou sau utilizat: incarcatoare telescopice, stivuitoare, macarale, echipament de constructii, platforme si nacele ridicatoare, incarcatoare frontale, excavatoare si multe altele.

IMPORTANT
Desigur, NU putem repara orice. In schimb, suntem siguri ca putem evalua corect de la bun inceput ceea ce este posibil si ceea ce nu este posibil de reparat. Si nu ar fi pentru prima data cand refuzam o lucrare sau directionam reparatia catre alte solutii care nu sunt oferite de noi.