Reparatii de motoare , transmisii si instalatii hidraulice.

Piese de schimb si service pentru utilaje agricole si echipamente de constructii

DEUTZ: Fast Support & Sales este dealer autorizat al IMLmotoare srl pentru zona Dobrogea si sudul Romaniei. Piese de schimb si reparatii pentru motoare Perkins, Cummins, Detroit, Mercedes, Man, Doosan, Kubota, Yanmar si multe altele. Piese de schimb originale pentru echipamente de constructii. Reparatii de motoare , transmisii si instalatii hidraulice.

Utilaje si echipamente

Asiguram piese de schimb originale pentru Atlas, Hyundai, Kramer, Kubota, Terex, Liebherr, Hitachi, Kobelco, Case, Doosan, Deutz, Cummins, Perkins, ZF, Hamm Bomag, Atlas-Copco, Hatz, Bobcat, Avant, Merlo, Amman, Yanmar, JLG, Genie, Hamm, Komatsu, Terex, Fuchs si multe alte branduri de echipamente pentru constructii. Timp mediu de livrare de piese de schimb: 3 zile de la furnizor european.

Instalatii hidraulice

Asiguram livrare de componente pentru instalatii hidraulice Linde, Bosch-Rexroth, Poclain, Liebherr, Uchida, Kawasaki, Kayaba, Komatsu, Sauer-Danfoss. In principiu, putem repara aproape orice echipament nou sau utilizat: incarcatoare telescopice, stivuitoare, macarale, echipament de constructii, platforme si nacele ridicatoare, incarcatoare frontale, excavatoare si multe altele.

IMPORTANT
Suntem siguri ca putem evalua corect de la bun inceput ceea ce este posibil si ceea ce nu este posibil de reparat. Avem totdeauna o solutie alternativa.