Piese de schimb si service pentru utilaje agricole si echipamente de constructii

Service pentru tractoare si incarcatoare frontale / incarcatoare telescopice: motor diesel, transmisie si hidraulica.

Fast Support & Sales este dealer autorizat al IMLmotoare srl pentru zona Dobrogea si sudul Romaniei. Asiguram interventii pentru motoare DEUTZ cu aplicatii in agricultura, echipamente de constructii, nave fluviale si maritime. Avem experienta de service pentru echipamente speciale (transportoare, nacele ridicatoare, excavatoare).
Solutii complete pentru reparatia de motoare diesel

Fast Support & Sales s.r.l. asigura piese de schimb si service pentru aplicatii diverse ( utilaje agricole sau echipamente de constructii ) si dispune de tehnicieni specializati in reparatia de motoare si instalatii hidraulice. Experienta si profesionalismul sunt principalele avantaje pentru parteneriat. Se asigura interventii pe teren, cu diagnoza computerizata si livrare rapida de piese de schimb originale DEUTZ.

Pentru reparatii capitale dispunem de un atelier specializat care permite reparatia unor motoare de pana la 12 cilindri. Astfel, prin personal dedicat pentru preluarea solicitarilor, programarea rapida a interventiilor, service mobil si cunostinte temeinice privind modalitatile de reparatie facem tot posibilul sa scurtam timpul de imobilizare al echipamentelor.

CE PUTEM REPARA ?

service motoare diesel

Reparatii rapide

Solutii rapide pentru reparatii.

incarcator frontal

Utilaje de constructii

Toata gama de motoare si instalatii hidraulice.

tractor deutz fahr

Echipamente agricole

Motoare, puncti si transmisii ( limitat )