Reparatii de motoare , transmisii si instalatii hidraulice.

Piese de schimb si service pentru utilaje agricole si echipamente de constructii

Piese de schimb originale sau after-market cu garantia compatibilitatii cu echiparea originala. Suntem un importator independent de piese de schimb si , de obicei, asiguram instalarea componentelor prin echipa noastra de service. Specializati in motoare diesel si hidraulica, asiguram diagnoza pentru un spectru larg de aplicatii si asiguram reparatii in cel mai scurt timp.

Tractoare si utilaje agricole

Asiguram piese de schimb originale si after-market pentru John Deere, Massey Ferguson, Case IH, New Holland, Fendt, Deutz Fahr, Claas, Kubota, McCormick, JCB, Lamborghini, Landini, MTZ, Bielarus si multe altele.  Timp mediu de livrare de piese de schimb: 3 zile de la furnizor european.

Instalatii hidraulice

Asiguram livrare de componente pentru instalatii hidraulice Linde, Bosch-Rexroth, Poclain, Liebherr, Uchida, Kawasaki, Kayaba, Komatsu, Sauer-Danfoss. In principiu, putem repara aproape orice echipament nou sau utilizat: incarcatoare telescopice, stivuitoare, macarale, echipament de constructii, platforme si nacele ridicatoare, incarcatoare frontale, excavatoare si multe altele.

IMPORTANT
Desigur, NU putem repara orice. In schimb, suntem siguri ca putem evalua corect de la bun inceput ceea ce este posibil si ceea ce nu este posibil de reparat. Si nu ar fi pentru prima data cand refuzam o lucrare sau directionam reparatia catre alte solutii care nu sunt oferite de noi.